Baan3
Het lidmaatschap bij LTC Aalburg geeft u het recht om 365 dagen per jaar gebruik te maken van de faciliteiten op het tennispark van LTC Aalburg, bestaande uit 6 verlichte kunstgras-banen en 1 oefenmuur.

Daarnaast kunt u tegen een kleine vergoeding een sleutel verkrijgen die u toegang verschaft tot de kleedkamers en douches in het clubgebouw. Ook kunt u in deze ruimte de baanverlichting inschakelen als u 's avonds wil spelen.

LTC Aalburg is een vereniging en hierdoor heeft u als lid niet alleen rechten maar wordt er ook iets van u terug verwacht.
Een aantal malen per jaar zal er een beroep op de senior leden worden gedaan voor het draaien van bardienst.
Dit bardienstrooster wordt jaarlijks in samenspraak met de leden samengesteld en wordt t.z.t op de website en in
de kantine gepubliceerd.

Daarnaast worden er het gehele jaar activiteiten georganiseerd voor en door de leden zoals competitie's en toernooien.
De inschrijving voor deze toernooien wordt via de website gepubliceerd en via het publicatiebord in het clubhuis.

Voor het organiseren van deze activiteiten zijn natuurlijk vrijwilligers nodig.
Het bestuur van LTC Aalburg nodigt u daarom ook uit om als vrijwilliger actief te zijn binnen de vereniging.
Als vrijwilliger heeft u veel contact met andere leden waardoor u niet alleen veel nieuwe tennispartners vindt maar
wellicht ook vrienden voor het leven.

CONTRIBUTIE 2018

Senior € 125,-
t/m 17 jaar € 67,-
t/m 12 jaar € 51,-
Gastspeler senior 3 maanden  € 45,-
Gastspeler junior 2 maanden € 25,-
Eenmalig inschrijfgeld KNLTB € 18,-

De contributie wordt via automatische incasso geind !!

Inschrijven kunt u door contact op te nemen met de ledenadministratie, Heidi den Breejen-Thur op 0416-352827

downloadknop
 Inschrijfformulier en machtigingskaart downloaden.

Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren en voor
1 december bij de ledenadministratie.

Adres:

Ledenadministratie LTC Aalburg