Verslagje Zaterdag 19 april

De 3e competitiedag alweer. We ontvingen Groot-Ammers rond een uur of 9.
We konden direct op 3 banen aan de slag.

ME Laura voelde zich gelukkiger wat fitter als vorige week en dat was te zien ook.
Stond lekker te tennissen en won redelijk makkelijk met 6-4 en 6-0.
Erben stond op de baan ernaast en was helemaal snel klaar met 6-0 6-0.

Maar de mix van Rick en Lora was wel effe een ander verhaal. Wat een prachtige wedstrijd om naar te kijken.
De tribune was dan ook aardig gevuld. De 1e set wonnen ze met 6-4, in de tweede set dachten
ze er een beetje te makkelijk over en verloren die dan ook met 2-6. Dus daar kwam een 3e set aan te pas.
En die werd heel spannend maar ontzettend sportief.
We hebben geprobeerd bij te houden hoe vaak het douce is geweest, maar ontelbaar.
Helaas hebben ze hem net niet kunnen pakken en ze verloren de 3e met 5-7. Ruim 2 uur op de baan.

Rick baalde behoorlijk dat hij de mix net verloren had, dat hij tijdens de JD met Erben alles heeft gegeven.
Maar ook deze wedstrijd was super spannend en duurde ook weer lang. De jongens die beide ook de mix
hadden gespeeld voelde de vermoeidheid toeslaan. Maar toch hebben ze dit punt ook voor LTC binnen
weten te slepen, nl. 7-6 7-5. De meisjes Laura en Sarah hadden hun puntje wat sneller binnen.
De 1e set moesten ze toch nog flink aan de bak, maar de 2e was redelijk makkelijk gewonnen.
De uitslag was 6-4 6-0.

Jongelui een perfecte wedstrijddag 4 punten binnen gesleept. We staan op de 2e plaats en we moeten
nog tegen de 2 clubs die onderaan staan. Een eerste plaats gaan we niet meer halen, maar die 2e
mogen we echt niet meer weggeven hoor.

Nu lekker een paar weekjes vakantie. Geniet er allemaal van. Diegene die op vakantie gaan een
hele fijne vakantie. En voor diegene die thuis blijven probeer een keer met elkaar af te spreken om
te tennissen, zodat de volgende 2 wedstrijden weer net zo lekker gaan.