Jeugdnieuws!

Derde competitie woensdag LTC Aalburg groenweek3 1

Woensdag 25 november vertrok het groene competitie team richting RCW Waalwijk 1.
De moeders van Emma (Anita) en Floor (Martine) gingen mee om te kijken en de supporters ontvingen eerst een kop koffie van de captain van RCW. Het zag er uit alsof het hard zou gaan regenen, maar op een paar buitjes na, is het erg meegevallen! Om 14.30 uur startte het enkelspel van Floor, Emma, Antoin en Liam.

Het team van RCW, allemaal jongens die zo’n week of twaalf tennisles  hadden, was erg gezellig en zo verliepen ook de wedstrijden.
Emma ging heel goed, alleen was er een misverstand over de tiebreak en zo verloor ze net aan van haar tegenstander.
Liam won zijn enkelspel gelukkig. Het dubbelspel van Emma en Floor was één groot feest en zo dachten ook de jongens van de tegenpartij erover, die gezellig mee deden. Helaas verloren de dames het wel van hen. Antoin en Liam speelden als laatste hun dubbel maar omdat het al een lange middag was op de baan, redden ze het net niet om te winnen van de jongens van de tegenpartij. In de tiebreak won RCW met 8-6, helaas!

groenweek3 2Zo werd deze woensdagmiddag afgesloten met een stand van 5-1 voor RCW Waalwijk 1.
Weer een reeks wedstrijdervaring opgedaan. We blijven keihard ons best doen en willen veel leren om zo in de voorjaarscompetitie beter mee te kunnen doen en dat gaat vast en zeker lukken! Dan hopen we ook als LTC Aalburg 2 van start te kunnen gaan in een iets lichtere competitie.

Groetjes Team groen LTC Aalburg.groenweek3 3