Jeugdnieuws! groenweek1-2

Groene winter outdoor competitie 2015 – 2016

Op woensdag 11 november speelde het groene team de allereerste wedstrijden in de groene winter competitie.
Het groene team bestaat uit: Mattheas, Antoin, Brent, Emma, Floor en Liam.

De meiden hebben vandaag vrij gekregen en dus reisden we met vier jongens naar TV Wolfsbosch in Vught.
Het was lekker rustig weer en dus prima om lekker te tennissen.
De moeder en het zusje van Brent en de moeder van Mattheas waren ook mee gereisd om het team te steunen en aan te moedigen.
Niemand heeft zich bemoeid met de puntentelling en de in/uit ballen, dit hebben de spelers onderling geregeld door duidelijk de puntentelling te roepen en de groene competitie regels te hanteren.

Wedstrijden spelen is leerzaam en leuk!
Om 15.00 uur begonnen we met de 2 dubbelwedstrijden en speelden Mattheas en Brent samen tegen Stan en Hidde en
Antoin en Liam tegen Guus en Wouter. Na het inslaan, gingen de wedstrijden van start op baan 5 en baan 6!
Helaas werden beide dubbel wedstrijden verloren met 0-4/0-4 en 1-4/1-4. Ondanks het niveauverschil, waren er een paar
mooie rally’s te zien. Daarna werden de enkelspelen tegelijkertijd gespeeld. Mattheas speelde tegen Guus (1-4/2-4),
Antoin speelde tegen Stan (1-4/0-4), Brent speelde tegen Wouter (0-4/0-4) en Liam tegen Hidde (2-4/1-4).
Ook hier werd er mooi geserveerd en waren er leuke rally’s te zien, die helaas toch werden gewonnen door de
tegenpartij TV Wolfsbosch. De eindstand is 6-0 geworden voor TV Wolfsbosch.

De jongens mogen het hoofd niet laten hangen, want de captain van TV Wolfsbosch vertelde dat de jongens 3 x 1,5 uur per week trainen, bevriend zijn met elkaar en ook al eerder hebben mee gespeeld met competities en al langer tennissen.
Het groene team is weer een paar wedstrijden aan ervaring rijker en dat telt ook voor de opbouw van hun kwaliteiten!
De captain deelde dan ook vol trots en bewondering een zakje kruidnootjes uit met een flesje sportdrank!

Goed gedaan jongens! Op naar de volgende competitie wedstrijden!

groenweek1-3