JUP40LOGOBeste tennisvrienden,

Een paar weken geleden hebben we het programma voor het 40 jarige jubileum bekend gemaakt.

Een van de festiviteiten is de (her) introductie van de clubkampioenschappen. Afgelopen 2 weken hebben vele van ons meegedaan met ons zeer geslaagde open toernooi!

Afhankelijk van de inschrijvingen kunnen we bepalen welke dagen er gespeeld gaat worden. Bij genoeg inschrijvingen kunnen we maandag starten. Zaterdag 25 november is de finaledag met aansluitend de receptie en feestavond. Je kan je nog steeds opgeven voor het buffet!

Onderdelen
De volgende onderdelen zullen gespeeld gaan worden:

Heren enkel (HE)
Heren dubbel (HD)
Dames enkel (DE)
Dames dubbel (DD)
Gemengd dubbel (GD)

Voor de jeugdspeler gaan we ook een competitie opzetten. Dit zal alleen enkel zijn!

Uiteraard mag je ook aan meerdere onderdelen mee doen. (Let dan wel op met verhinderingen)

Opgeven kan tot 12 november via Toernooi.nl

Klik op onderstaande link om direct bij de inschrijving te komen.

Toernooi.nl - Clubkampioenschappen 2017

Na 10 november zullen we gaan kijken wie zich heeft ingeschreven en hoe we het gaan  indelen.

Een speler met speelsterkte 8 komt niet tegen een 4.

We hopen dat jullie allemaal mee doen, zodat het elke avond lekker druk is op het complex.
Met vriendelijke groet,

Jubileumcommissie LTC Aalburg